web design timisoara
Web site timisoara
web design timisoara 0753 919 607 site-uri timisoara contact@asdesign.ro
CONTACT
BLOG
OFERTA
PORTOFOLIU
SERVICII
web design timisoara
HOME
web design timisoara facebook link link twitter web design google web design youtube web design timisoara

WEB DEVELOPMENT
O interfata grafica, oricat de frumos ar fi conceputa, nu ar avea nici o valoare fara functionalitate. Functionalitatea unui website este data de back-end (partea din spate). Codificarea unui website este a doua etapa din cadrul prcesului de realizare si este cel mai des numita ca dezvoltare web (web development). In cadrul acestei etape, se realizeaza structura, paginile, subpaginile website-ului, precum si codarea acestora pentru a oferi functionalitatea necesara. Fie ca e un simplu site de prezentare sau magazin online, functionalitatea este cea care da utilitatea site-ului.

Metodele de codificare variaza dela caz la caz. Site-urile de prezentare au un backend ceva mai simplu decat magazinele online, unde codificarea este destul de complexa.
Procesul de scrierea codului unui site web de obicei ia cel mai mult timp din intreg procesul dezvoltarii sale, avand in vedere ca este personalizat, in conformitate cu structura proiectului web.
Citeste mai departe...
Taguri: dezvoltare web, interactiune, functionalitate, back-end
Pagina sus
telefon web design timisoarae-mail web design timisoaraCopyright © 2017 AS Design Multimedia

Web design Timisoara
Aplicatii web
Web development
Design grafic
Logo design
Aplicatii mobile
Testimoniale
Sitemap


  

 

 

 

 

Taguri : Web design Timisoara | Firme web design Timisoara | creare site timisoara | optimizare site timisoara | pagini web si magazine online timisoara | servicii de web design | web design responsive | web design functional
web design timisoara facebook link link twitter web design google web design youtube web design timisoara