web design timisoara
Web site timisoara
web design timisoara +40 753 919 607 site-uri timisoara contact@asdesign.ro
CONTACT
OFERTA
PORTOFOLIU
SERVICII
web design timisoara
ACASA
web design timisoara facebook link link twitter web design

DESPRE NOI

WEB DESIGN TIMISOARA

 

DESPRE

Cine suntem?
Cat mai pe scurt, o echipa de specialisti in domeniul multimedia si web design timisoara, cu experienta de peste 12 ani in realizarea site-urilor web. Mai scurt de atat nu se poate.

Cate proiecte web?
In cei peste 20 de ani de activitate in domeniul web design Timisoara, am ajuns la performanta de a proiecta peste 200 de site-uri web. Multe dintre ele nu se mai regasesc in prezent in mediul online, iar altele au devenit "demodate". Trendul in domeniu s-a schimbat destul de des.


Alte servicii?
Web design-ul si web development-ul si SEO sunt punctele noastre forte. Mai oferim si servicii de branding, graphic design si multimedia. Avem experienta si in astfel de domenii.

Echipa noastra?
3 persoane + pasiune in ceea ce facem.

Cum sunt site-urile noastre?
100% personalizate si programate 100% de la zero. Cand spunem asta, inseamna ca oferim 100% pur web design Timisoara .

La ce ne pricepem ?

Mult web design combinat cu Photoshop, HTML5, CSS3. Pentru ca meniul sa fie complet, mai adaugam si PHP, Mysql, bootstrap. Pentru cei pretentiosi, ne pricepem sa lucram si cu Angular, JQuery, Ruby, Ajax sau FLASH

Mod de lucru
Discutam, planificam, propunem un concept grafic, dezvoltam conceptul, creeam structura website-ului, il codam, introducem informatiile primite de la client, il testam si il lansam pe internet.
Binenteles ca toate aceste etape sunt monitorizate direct de catre client.

De ce nu template-uri?
Pentru ca web design inseamna in primul rand idee si creatie respectiv identitate online unica. Toate site-urile noastre pornesc de la o idee sau un concept grafic in concordanta cu cerintele clientului. Pe acest concept grafic construim si codam viitorul website. Daca am folosi template-uri ar disparea farmecul creatiei , iar despre identitate nu ar mai fi vorba. Template-urile sunt website-uri care au o structura predefinita, care poate fi schimbata doar partial, iar designul lor este mereu acelasi, aproape banal.

Firme autentice de web design mai sunt?

Doar cateva, le numeri pe degete. Restul folosesc mult sisteme predefinite gen wordpress. Asa se explica de ce majoritatea site-urillor sunt "desenate" aproape la fel, doar ca difera culorile.

Design Grafic?
Da, avem multi clienti care cer asa ceva, mai ales la pachet cu site-urile.

telefon web design timisoarae-mail web design timisoaraCopyright © 2022 AS Design Multimedia

Web design Timisoara
Aplicatii web
Web development
Design grafic
Logo design
Aplicatii mobile
Testimoniale
Sitemap


  

 

 

 

 

Web design Timisoara | Firme web design Timisoara | creare site timisoara | optimizare site timisoara | pagini web si magazine online timisoara | servicii de web design | web design responsive | web design functional
web design timisoara facebook link link twitter web design